Training Leiderschap voor iedereen


Staat u op het punt in uw carrière om leiding te geven aan uw eigen ontwikkeling of aan een team?
Deze training biedt u management en leiderschapsvaardighedenvoor succesvol leiderschap. U maakt kennis met praktische inzichten op het gebied van sociale en communicatieve vaardigheden en technische managementvaardigheden. U wordt steeds gepositioneerd in een veranderende omgeving waar u alleen effectief op in kunt spelen als u ook uzelf als het onderwerp van verandering ziet. De training is zo opgezet dat de deelnemers ook van elkaar leren. Net als u nemen ze immers veel ervaring mee en zijn ze bereid deze met elkaar te delen.
De training kent veel maatwerk want de deelnemers bepalen in grote mate zelf wat er aan bod komt en met welke diepgang. Daarvoor vult u een korte vragenlijst in waaruit zal blijken waar uw grootste deskundigheid en leervragen liggen. Uiteraard kunnen ook de uitkomsten in een Ervaringscertificaat hier het antwoord geven. Thema’s waaruit geput kan worden zijn communicatie, inzicht in organisaties, interventies, loopbaangesprekken, cultuur, tijd management, projecten en het management daarvan, situatiegericht leiderschap, veranderkunde, motiveren, onderhandelen, vergaderen, conflictpreventie en werken in teams. De training staat open om aanvullende thema’s aan te snijden.
Uw trainer heeft zijn kennis, kunde en inzichten, zowel op het gebied van management en leiderschap als op het gebied van opleiden, in de praktijk opgedaan en deze aan de theorie getoetst. Hij kent het werkveld van binnenuit en is als geen ander in staat zich in uw situatie in te leven. Hij stuurt met u op praktische toepassing.


Voor wie? Iedereen leidinggeven wil leren of die als leidinggevende voor zichzelf of anderen nog niet is uitgeleerd en hands-on aan de slag wil
Duur van de opleiding: tien dagdelen
Aantal deelnemers: 4-7
Prijs per deelnemer: € 2.485,00 excl. 21% BTW