Assessorenopleiding gericht op de STARRT-methode en CGI


Wilt u zich de kennis en het inzicht eigen maken hoe een assessor assessment aan de hand van de STARRT-methode uitvoert en een CriteriumGericht Interview (CGI) toepast? Aan het einde van de opleiding beschikt u over de basis om met succes de vaardigheden rond een assessment aan de hand van de STARRT-methode en een CriteriumGericht Interview te verwerven.

Voor wie? (aanstaande) EVC-aanbieders, Iedereen die zich het vak van EVC-assessor eigen wil maken, leraren en docenten (leerlingen en studenten voorbereiden op hoe een portfolio wordt opgebouwd en getoetst), hr-professionals en leidinggevenden (STARRT en CGI als instrument bij een sollicitatie toepassen)
Duur van de opleiding: vier dagdelen
Aantal deelnemers: 4-7
Prijs per deelnemer: € 1.070,00 excl. 21% BTW

Als u tot doel heeft om bij Centrum voor Waardering van Capabiliteit assessor te worden, gaat een (gratis) intakegesprek van ongeveer een uur aan de opleiding vooraf. Aan het einde van dat gesprek krijgt u direct te horen of wij u als EVC-assessor zouden willen inzetten onder voorbehoud dat u de opleiding met succes afrondt. Bij inzet als assessor krijgt u de opleidingskosten, gespreid over zeven assessments van ons terug.