Assessorenopleiding gericht op Waardering van Capabiliteit


Wilt u zich de kennis en het inzicht eigen maken over de manier waarop Centrum voor Waardering van Capabiliteit de rol van assessor volgens haar eigen unieke methodiek invult. Hier leert u de kandidaat ontwikkelingsgericht in een open gespreksvorm te benaderen en te waarderen. U zult leren hoe de kandidaat zich uitgenodigd weet zijn verhaal te doen. U maakt uitgebreid kennis met het competentiemodel van Centrum voor Waardering van Capabiliteit en haar methodes om het algemene inzetbaarheidsniveau en inzetbaarheidspotentie van een kandidaat vast te stellen. Tevens zet u er uw eerste stappen in het ontwikkelingsgericht schrijven. Aan het einde van de opleiding beschikt u over de kennis en inzichten om met succes de vaardigheden rond een Waarderingsgesprek eigen te maken.

Voor wie? (aanstaande) EVC-aanbieders, Iedereen die zich het vak van EVC-assessor a la Centrum voor Waardering van Capabiliteit eigen wil maken, hr-professionals en leidinggevenden (om een Ervaringscertificaat goed te interpreteren en te begrijpen wat de impact van een WvC op de kandidaat en dienst werkgever kan zijn)
Duur van de opleiding: acht dagdelen
Aantal deelnemers: 4-7
Prijs per deelnemer: € 2.565,00 excl. 21% BTW

Als u tot doel heeft om bij ons assessor te worden, gaat een (gratis) intakegesprek van ongeveer een uur aan de opleiding vooraf.
Aan het einde van dat gesprek krijgt u direct te horen of wij u als assessor zouden willen inzetten onder voorbehoud dat u de opleiding met succes afrondt. Bij inzet als assessor krijgt u de opleidingskosten, gespreid over twaalf assessments van ons terug.