Kansacademie

Kansacademie staat voor duurzame werkzekerheid en loopbaanontwikkeling.

Kansacademie is een samenwerkingsplatform waarin aanbieders van arbeid, van kennisontwikkeling en van HR-begeleiding integraal samenwerken, hun kennis bundelen en beschikbaar maken en organisaties en mensen daarmee duurzaam begeleiden op de steeds sneller veranderende arbeidsmarkt.

Kansacademie is er voor:

  • Ondernemers. Kansacademie biedt expertise, effectiviteit en capaciteit zonder de lasten en kosten van personeelsorganisatie waardoor meer kan worden gefocust op groei en rendement;
  • Kandidaten. Kansacademie biedt de mogelijkheid om volledige individuele en integrale begeleiding te genieten, gedurende hun gehele loopbaan;
  • Arbeidsspecialisten en kennisaanbieders. Kansacademie biedt door integrale samenwerking de mogelijkheid hun eigen onderscheidende waarde te koesteren en toch volwaardig aan grootschalige programma deel te nemen teneinde aan werkelijke verandering bij te dragen.

De missie van Kansacademie is het organiseren van dynamische werkzekerheid en loopbaanontwikkeling van individueel talent via ondersteuning door integrale samenwerking van specialisten en de inzet van platformtechnologie.

Wij zijn er trots op partner te zijn van Kansacademie. Onze bijdrage is EVC, loopbaanbegeleiding en organisatieadvies